Minicamping De Polle

Camping

"Dichterbij vind je het niet, verder weg hoef je niet"

Camping de polle

Recreëren in alle rust, dat is wat wij u bieden op camping De Polle. Een plek waar verkeersdrukte nog niet bekend is en het zien van spelende hazen in de weilanden meer regel dan uitzondering is. Wordt wakker met een opkomende zon in uw gezicht en geniet van een kop koffie met nieuwsgierige koeien en paarden als vergezicht.

De camping maakt deel uit van melkveehouderij “De Polle” en is gelegen in het buitengebied van Bakkum-Noord (gemeente Castricum). Op steenworp afstand vindt u het dorpje Egmond Binnen (gemeente Bergen NH), het oudste dorpje van de drie Egmonden met zijn bekende Abdij.

Onze 30 ruime staanplaatsen bieden u de ruimte om te recreëren met uw caravan, camper, vouwwagen of tent. De plaatsen zijn voorzien van stroom (6A) en een koud (drink)waterpunt. De camping heeft een zeer schoon, modern en ruim sanitair gebouw. Er is een overdekte fietsenstalling, inclusief oplaadpunten voor de elektrische fiets en u heeft beschikking over gratis wifi.

U kunt bij ons ook een seizoensplaats boeken. Minimaal 4 aaneengesloten maanden tot maximaal 6 maanden.

Het sanitair, met vrij gebruik van warm water, bestaat uit:
4 douches met wastafel en spiegel / 4 toiletten / 1 urinoir / 4 afwasplaatsen / 3 open was- of tandenpoets gelegenheden / 1 chemisch toilet stortplaats / 1 centrifuge Kinderen zijn welkom op onze camping, er zijn echter geen speelattributen.

Uw trouwe viervoeter mee op vakantie? Dat kan, mits aangelijnd!
Wij zijn trots op ons bedrijf en willen dat graag met onze gasten delen.
Wilt u een bezoekje brengen aan onze boerderij, dan kan dat in overleg.

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.